Τίτλος: Γλυκά ταψιού και κουταλιού
					Τα παραδοσιακά γλυκά που παρασκευάζονται και προσφέρονται στις γιορτές είναι άριστης ποιότητας. Υπάρχουν γλυκά ταψιού, όπως ο μπακλαβάς ή το γλυκό με πέτρα (σπιτικό φύλλο), οι κουραμπιέδες, το ραβανί, ο χαλβάς, η μελαχροινή, το παντεσπάνι. Το μέλι, από τις πλέον θρεπτικές ουσίες, χρησιμοποιείται στα γλυκά αυτά και τους δίνει άρωμα. Υπάρχουν φυσικά και τα γλυκά του κουταλιού, όπως καρύδι, σύκο, κάστανο, κυδώνι, κολοκύθι, κεράσι, κράνο.
| Χαρακτηριστικό | Τιμή | 
|---|---|
| Δημιουργός | |
| Ενότητα | |
| Βιβλιογραφία του σημείου ενδιαφέροντος | |
| Ημερομηνία | |
| Τοποθεσία | |
| Γλώσσα | ελληνικά | 
| URL | https://tzoumerka.repository.gr/jsonitems/6453 | 
| Κάτοχος Δικαιωμάτων | |
| Κατηγορία | Τοπικά Προϊόντα | 
| Ηχητικά | 
Φωτογραφίες
				
 
						
					