Τίτλος: Γλυκά ταψιού και κουταλιού
Τα παραδοσιακά γλυκά που παρασκευάζονται και προσφέρονται στις γιορτές είναι άριστης ποιότητας. Υπάρχουν γλυκά ταψιού, όπως ο μπακλαβάς ή το γλυκό με πέτρα (σπιτικό φύλλο), οι κουραμπιέδες, το ραβανί, ο χαλβάς, η μελαχροινή, το παντεσπάνι. Το μέλι, από τις πλέον θρεπτικές ουσίες, χρησιμοποιείται στα γλυκά αυτά και τους δίνει άρωμα. Υπάρχουν φυσικά και τα γλυκά του κουταλιού, όπως καρύδι, σύκο, κάστανο, κυδώνι, κολοκύθι, κεράσι, κράνο.
Χαρακτηριστικό | Τιμή |
---|---|
Δημιουργός | |
Ενότητα | |
Βιβλιογραφία του σημείου ενδιαφέροντος | |
Ημερομηνία | |
Τοποθεσία | |
Γλώσσα | ελληνικά |
URL | https://tzoumerka.repository.gr/jsonitems/6453 |
Κάτοχος Δικαιωμάτων | |
Κατηγορία | Τοπικά Προϊόντα |
Ηχητικά |
Φωτογραφίες